Behöver din bostadsrättsförening en snabb och framtidssäkrad internetuppkoppling? Glecom erbjuder en mängd olika lösningar med hastigheter från 100 Mbit/s upp till 10 000 Mbit/s (10 Gbit/s) per lägenhet. Vi har den kompetens och teknik som krävs för att leverera en professionell och tillförlitlig tjänst och strävar alltid efter att erbjuda de bästa tjänsterna och prestandan för våra kunder. Kontakta oss gärna för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa er att få en snabb och säker internetuppkoppling.

Vi erbjuder lösningar från så lågt som 99 kr / lägenhet, vilket gör det möjligt för alla att få tillgång till en snabb och tillförlitlig internetuppkoppling. Vi strävar efter att erbjuda enkelhet och transparens i vår prissättning, så att du enkelt kan få en överblick över vad du kan förvänta dig att betala för våra tjänster.

Kontakta oss gärna på info@glecom.se eller chatta med oss direkt för att ta reda på mer om våra priser och lösningar.

Ingår alltid i vårt erbjudande

  • Snabb och pålitlig internetuppkoppling
  • Support, service och övervakning
  • IPv4 och IPv6

Tilläggstjänster

  • TV - Grundutbud och/eller kanal 1-12
  • WiFi i t.ex. källare, garage, tvättstuga
  • IoT-sensorer för mätning av till exempel temperatur eller rörelsedetektering
  • Installation av fastighetsnät
  • Kameraövervakning
  • Internetuppkoppling upp till 10 000 Mbit/s

Flexibel prissättning för föreningens medlemmar

En gruppanslutning för internet kan vara en mycket bra lösning för en bostadsrättsförening (BRF), eftersom den ger medlemmarna en kostnadseffektiv grunduppkoppling med en fast månadskostnad per lägenhet. Samtidigt ger detta erbjudande flexibilitet för varje medlem att individuellt uppgradera hastigheten vid behov, utan att påverka grannarnas månadskostnad. Detta kan vara särskilt användbart om några av medlemmarna har särskilt höga krav på bandbredd för exempelvis streaming av video eller spel, medan andra kan nöja sig med en lägre hastighet för grundläggande användning.

En gruppanslutning för internet ger också möjlighet att skräddarsy lösningen för att passa den specifika bostadsrättsföreningens behov. Till exempel kan du välja en hastighet som passar för den genomsnittliga användningen, med möjlighet för varje medlem att uppgradera om det behövs. Du kan också välja att erbjuda olika hastigheter för olika lägenheter, beroende på om de används för exempelvis streamade datorspel eller bara för grundläggande användning.

Fastighetsnät

Saknas det ett fastighetsnät kan vi installera detta, och även göra utbyggnader av ert befintliga fastighetsnät vid behov. Vi bygger alltid fastighetsnät som är framtidssäkrat så att vi kan leverera upp till 10 000 Mbit/s (10 Gbit/s) per lägenhet.

Skulle du vilja ha en offert på våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss, vi står gärna till tjänst för att hjälpa dig med dina behov. Kontakta oss på info@glecom.se eller chatta med oss direkt.


Begär offert idag!