Larmoperatör

Trygghet dygnet runt.

Kameraövervakning med uppkoppling till larmcentral med åtgärd.

Vår tjänst för kameraövervakning och larm erbjuder en avancerad säkerhetslösning som inte bara skyddar din egendom, utan ger dig också sinnesro genom möjligheten att koppla systemet till en larmcentral.

Modern AI-teknik

Med moderna kameror kan du få smartare larm och undvika falsklarm

Larmcentral

Välj uppkoppling till larmcentral och få åtgärd direkt

Kontor

Få rätt larm vid rätt tillfälle

I en värld där företagssäkerheten aldrig får kompromissas, kan våra intelligenta kameror identifiera och reagera på specifika beteendemönster. Våra system minimerar falsklarm genom att skilja mellan rutinmässiga aktiviteter och faktiska hot, vilket garanterar att du endast varnas när det verkligen behövs.

Detta möjliggör inte bara effektivare övervakning utan erbjuder också anpassningsbara larminställningar via en användarvänlig app. Oavsett om det gäller att övervaka tillträde till kritiska områden eller att upptäcka ovanliga rörelser efter arbetstid, ger våra AI-kameror dig kontrollen att definiera vad som är viktigt för just dig.

Våra kameror erbjuder inte bara överlägset skydd utan också frid och trygghet för dig och dina anställda. Uppgradera till smarta övervakningskameror idag och sov tryggt med vetskapen att ditt företag är skyddat dygnet runt.

Utryckning

Larmcentral med utryckning

Sov gott om natten med vetskapen om att en professionell larmcentral är i full drift 24 timmar om dygnet, året runt, för att övervaka händelser från din arbetsplats.

Vid misstanke om ett brott analyserar tränad personal och tar ett beslut om åtgärd, som till exempel att skicka en väktare för att noggrant kontrollera och säkra området. Denna snabba respons minimerar potentiella risker och skador, och säkerställer att din verksamhet är skyddad mot alla hot.

Kameraövervakningen kan enkelt integreras med en höghastighetsinternetuppkoppling från Glecom, men är också fullt kompatibelt med din befintliga internetanslutning. Denna flexibilitet garanterar att du kan dra nytta av vår avancerade säkerhetsteknik oavsett din nuvarande infrastruktur.

Få kontroll på din fysiska säkerhet

Tillsammans med Glecom kan ni få ett digitalt helhetserbjudande för ditt företag. Börja din resa genom att kontakta oss redan idag om ni behöver hjälp med offert eller vill ha mer informartion om våra tjänster.