Välkommen till det moderna sättet att bygga företagsnätverk!

Maximal täckning och kostnadseffektivt

Med Glecoms SD-WAN produkt är en Internetuppkoppling allt du behöver för att koppla upp ett kontor till ert företagsnätverk.

Internet är idag lättillgängligt och kan idag levereras med hög kvalité även över mobilnätet, med hjälp av 4G och 5G.

Med SD-WAN väljer du själv vilken Internetoperatör du vill använda. Kanske finns det ett lokalt stadsnät där din traditionella leverantör inte kan leverera MPLS-VPN, men där du själv kan beställa en Internetuppkoppling?

Undvik onödigt dyra kostnader för uppkopplingar till utlandet

Ett traditionellt VPN är dyrt och tar lång tid att leverera om du har uppkopplingar i flera olika länder. Med våran produkt behöver du endast en Internetuppkoppling på varje kontor, där våran utrustning sedan kopplar ihop alla era enheter till samma VPN över Internet.

Fungerar tillsammans med ditt gamla VPN

Om du idag har ett traditionellt MPLS-VPN så kan du använda våran produkt för att koppla upp nya kontor parallellt med din gamla lösning.

För att komma igång behövs bara en koppling mellan det traditionella VPN:et och Glecoms SD-WAN-router. När kopplingen är uppsatt kan du enkelt beställa utrustning till ditt nya kontor via våran portal.

Nyinstallation inom 12 timmar

Ibland är det bråttom att få upp nya siter. Vi kan leverera nya kontor under 12 timmar med hjälp av våra depåer runt om i landet.

Ett nytt kontor inom Sverige är konfigurerat, uppkopplat och klart inom 12 timmar från beställning.

Alltid krypterat

Trafiken mellan kontor krypteras alltid för att skydda känslig information.

Kryptering av trafik mellan enheter sker i enlighet med IETF-standarden RFC7539, med hjälp av den symmetriska krypteringen ChaCha20 och autentiseras med Poly1305.

Alltid uppkopplad

Trafik mellan kontor går alltid närmaste vägen över Internet. I vissa fall kan Internetleverantören blockera inkommande trafik, vilket gör att kontoren inte kan prata direkt med varandra.

Om så är fallet transporteras trafiken automatiskt över Glecoms egna infrastruktur som finns över hela världen, så att dina kontor alltid kan kommunicera med varandra.

Kontakta oss för mer information om våran SD-WAN lösning.


Begär offert idag!