Internet har idag blivit lika självklart som vatten och avlopp. Vi hjälper fastighetsägare att leverera en bra och stabil nätverksprodukt till sina hyresgäster.

Ett nätverk som samarbetar

I en traditionellt hus kopplar varje hyresgäst in sin egna WiFi-utrustning och konkurrerar med sina grannar om radioutrymmet. Detta gör att hastighet och täckning försämras för alla i huset.

Med vår produkt samarbetar all nätverksutrustning i fastigheten med varandra, och användarna kan få ut maximal hastighet och kvalité på sitt WiFi.

WiFi i alla utrymmen

Glecom levererar en accesspunkt till varje lägenhet, och extra accesspunkter kan även sättas upp i allmänna utrymmen, såsom tvättstuga och källare. Hyresgästen kan ansluta till sitt egna privata nätverk från alla accesspunkter i huset, vilket möjliggör maximal täckning.

Alltid igång

Utrustningen i lägenheterna strömmatas från Glecoms switch. Detta gör att accesspunkten alltid är igång, även om strömmen i lägenheten skulle vara avstängd. Glecoms switch kan även kopplas in till en batteribackup för att få skydd mot strömavbrott till hela fastigheten.

Kontakta oss för mer information om vår lösning för datakommunikationstjänster för fastighetsägare.


Begär offert idag!